+31 72 844 48 18

SCHOONMAAKONDERHOUD

Arcadia schoonmaak is multi-inzetbaar.

Of het nu gaat om een kantoor, een horecagelegenheid, een school, een woon- of bedrijvencomplex, een hotel of vergaderzaal, een winkel of een zorginstelling, een schoon gebouw en schone sanitaire ruimtes is het visitekaartje van uw onderneming.

U hecht waarde aan een prettige en hygiënische werkomgeving voor uw personeel. Ook wilt u een goede (eerste) indruk maken op uw bezoekers.

DAGELIJKS/PERIODIEK SCHOONMAAKONDERHOUD

Met een ervaringsdeskundige van ARCADIA schoonmaak bespreken we uw wensen voor de benodigde werkzaamheden, de frequenties én de werktijden voor de dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Onze ervaren interieurverzorgers werken met vaste werkschema’s. De werkzaamheden verschillen per opdrachtgever. U bepaalt van tevoren welke schoonmaak diensten u wilt laten uitvoeren. Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden. Op die manier garanderen wij voor al onze opdrachtgevers persoonlijk maatwerk.

Wij laten onze werkzaamheden controleren via onze rayonmanager. De rayonmanager komt regelmatig bij u op locatie om de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen. Vervolgens maken we een plan van aanpak gekoppeld aan een schoonmaak programma.

Wij komen graag bij u langs om voor uw vraag een passende oplossing te vinden.

NUL-BEURT

Is uw horecakeuken toe aan een grote schoonmaakbeurt? Voor het ontvetten, reinigen en desinfecteren van professionele keukens in de horeca kunt u bij ons terecht.
Ook verzorgen wij voor u bij de start een zogeheten “nul-beurt” waarbij uw kantoor en sanitair een grote schoonmaakbeurt krijgt zodat u een goede start maakt binnen ons schoonmaakprogramma.

SPECIALISTISCHE REINIGINGSDIENSTEN

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, bent u bij ARCADIA schoonmaak ook aan het juiste adres voor specialistische reiniging.

Wilt u uw gevel, glas of vloer grondig laten reinigen?

Voor specialistische werkzaamheden zetten wij een team van ervaren en opgeleide specialistische schoonmakers in. Zij hebben de kennis, ervaring en de juiste apparatuur om deze werkzaamheden gedegen uit te voeren.

Uw gebouw is uw visitekaartje. Als uw partner voor schoonmaakonderhoud zorgen wij voor een representatieve ‘binnenkant’. Door vuil aan de ‘buitenkant’ kan uw organisatie een minder mooie uitstraling krijgen. Wij pakken deze vervuiling graag aan en laten uw gebouw weer stralen.

REINIGEN EN BEHANDELEN VAN VERSCHILLENDE VLOERSOORTEN

Wie kent ze niet, de lange gangvloeren van linoleum, of de klaslokalen van scholen met duurzame linoleumvloeren, of kunststof vloeren. Deze vloeren behoeven periodiek een grote onderhoudsbeurt als aanvulling op het dagelijks onderhoud. ARCADIA schoonmaak kan o.a. het volgende onderhoud verzorgen:

  • Marmoleum vloeren reinigen en in de was zetten
  • Marmoleum vloeren geheel strippen en een nieuw wassysteem opzetten
  • Natuursteen vloeren reinigen en coaten
  • Natuursteen vloeren schuren en zoeten (kristalliseren)
  • Vloerbedekking shampoorallen
  • Houten vloeren boenen en in de was zetten.
  • Grote vloeroppervlakken machinaal reinigen

ARCADIA schoonmaak verzorgt het onderhoud aan uw vloeren op de momenten dat uw medewerkers hier géén hinder van ondervinden. School- en kantoorgebouwen worden in het weekend en in de vakantieperiode weer gereed gemaakt voor een nieuw (school)jaar. Deze zorg nemen wij u graag uit handen.

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Belangrijke criteria voor de toiletbezoeker zijn uiteraard hygiëne, orde en netheid.

Voor een hygiënische en verzorgde toiletruimte leveren wij als gewenst ook de sanitaire voorzieningen. Zo garanderen wij dat u, uw collega`s en uw bezoekers altijd voorzien zijn van de juiste hygiëne en toiletbeleving. Wij werken samen met leveranciers die producten leveren met het ECO-label.

 
Onderhoud en reinigen van

Kantoren

Horeca & Restaurants

Wonigcorporaties

Scholen & Kinderdagverblijven

Evenementen

Zorginstellingen

Over ons

Arcadia Schoonmaak staat flexibel en gedreven team klaar om u op schoonmaak gebied te ontzorgen. Samen inventariseren we de gehele locatie, analyseren de functie en gebruik, combineren dat met uw pakket van wensen en stellen aan de hand hiervan een schoonmaak advies op maat op.

Ons missie

Of het nu gaat om een kantoor, een horecagelegenheid, een school, een woon – of bedrijvencomplex, een hotel of vergaderzaal, een winkel of een zorginstelling. Een schoon gebouw en  schone sanitaire ruimtes zijn het visitekaartjes van uw onderneming

Agenda

juli 2024
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031